Hvad er en GripFixer

GripFixer - Et lille hjælpe-redskab til at lære at holde rigtigt på badmintonketcheren

Man kan ikke komme udenom at indlæring af det korrekte greb er helt utroligt vigtigt. Samtidig kan de fleste der har arbejdet med indlæring af det korrekte greb nikke genkendende til, de udfordringer der ligger i samt de ressourcer det kræver, at lære en nybegynder at holde korrekt på ketsjeren. GripFixer er et helt nyt produkt, der er designet og udviklet med børnene i fokus. GripFixer hjælper med at holde baghåndsgreb og forhåndsgreb – ved at guide fingrenes placering. Samtidig med at det er svært og ubehageligt at holde stege-/tæppebanker greb. 

GripFixer er:

  • Anbefalet af DGI Badminton
  • Udviklet i samarbejde med DTU, med feedback fra en masse top-trænere - se hvilke her
  • Testet på flere hundrede børn og unge på alle niveauer.
  • Anbefalet af mange toptrænere - se blot nogle af dem her - klik her.


Med GripFixer får man:

Sjovere oplevelse
For langt de fleste personer er der en glæde associeret ved at vide at man gør tingene rigtigt —med GripFixer ved de netop at de holder rigtigt på ketcheren.

Hurtigere udvikling
Man spilder ikke tiden. Man undgår at bruge en masse tid på at lære noget forkert, aflære det forkerte, for så at kunne lære det rigtigt. Man udnytter dermed den motoriske guldalder langt bedre - hvilket giver et langt bedre motorisk fundament for barnet at bygge videre på.

Nemmere indlæring
Det er svært at lære det rigtige greb, og en træner kan nå at rette på barnet mange gange (rigtig mange gange). Nu kan træneren fokusere på andre ting fx børnenes trivsel, glæde og udvikling.